Sta in puterea fiecaruia dintre noi sa intinerim in mod natural, sa redam pielii elasticitatea, sa o ajutam sa se regenereze si sa-si recapete fermitatea, prin terapia PRP!

Abrevierea PRP vine de la Platelet Rich Plasma si explica ce sta la baza procedurii revitalizante injectabile: plasma imbogatita cu trombocite, obtinuta de la beneficiarul tratamentului, in urma procesarii sangelui acestuia, printr-o metoda patentata.

Altfel spus, cantitatea de sange recoltata de la pacient cu ajutorul unui set de eprubete, biotehnologic vidate, trece printr-un proces special de centrifugare care separa celulele rosii de plasma cu trombocite, iar in tesuturile care se doresc revitalizate si regenerate se injecteaza doar plasma cu trombocite.

Fara a se utiliza substante straine, cum ar fi toxina botulinica si acidul hialuronic, este declansat procesul natural de intinerire a pielii, iar la acest proces fiecare participa in mod direct.

Astfel, tratamentul este natural si induce sinteza colagenului si a acidului hialuronic natural in corp, obtinandu-se un efect spectaculos de rejuvenare a pielii fetei, gatului, mainilor, gatului, decolteului sau chiar din alte zone ale corpului, fiind si o metoda eficienta de corectare a vergeturilor.

Fara nicio perioada de recuperare si fara riscuri, ridurile sunt estompate, pielea capata o textura mai buna, volum, elasticitate, devine mai ferma sau se vindeca, terapia PRP fiind foarte benefica si in tratamentul cicatricilor.

De asemenea, datorita trombocitelor care roaca un rol important in vindecarea ranilor si in regenerare, tratamentul este folosit cu succes in stoparea caderii parului si in corectarea alopeciei (calvitiei), stimulandu-se cresterea de noi fire de par in zonele afectate.

aplicatii posibile

Acest lucru este posibil deoarece, plasma trombocitara proprie este un „elixir natural al tineretii”, continand factori de crestere in concentratie mare, precum si enzime, proteine si vitamine in combinatie naturala.

Practic, terapia PRP este o descoperire fabuloasa a medicinii estetice, cu o multime de avantaje si fara contraindicatii, cu un singur neajuns: nu functioneaza fara programarea unei consultatii.

Asa ca te astept sa stabilim de unde va incepe sa fie vizibila noua ta tinerete.

 Aplicatii posibile

Plasma imbogatita cu trombocite a fost validata clinic si instituita de multa vreme ca si concept de tratament intr-o mare varietate de discipline medicale.

PRP este in mod deosebit atractiva pentru pacientii care isi doresc un tratament natural,fara a utiliza substante straine,cum ar fi toxina botulinica si acidul hyaluronic.Injectiile cu PRP sunt intampinate de un mare grad de satisfactie in randul pacientilor si datorita seringii duble Arthrex ACP cu sistem inchis,caz in care PRP nu intra in contact cu un gel de separare sau cu anticoagulanti,acestea constituie si o procedura bine tolerata.

Ortopedia si medicina sportiva

Pe langa medicina estetica,dermatologia si chirurgia plastica,PRP a fost utilizata,de asemenea,in ortopedie si medicina sportiva timp de mai multi ani,in principal pentru tratarea leziunilor musculare sau de tendon,dar si in tratamentul artritei.

De cand procedura a fost aprobata pentru sportivii profesionisti de catre Agentia Mondiala Anti-Doping(WADA)in anul 2011,aceasta a fost utilizata cu success de un numar mare de medici

Bine de stiut!

  • Este cunoscuta si sub numele de terapia Vampir sau Dracula, datorita efectelor spectaculoase de intinerire si faptului ca functioneaza cu ajutorul sangelui beneficiarului.
  • Terapia PRP este ideal a fi combinata cu tratamentul medical de micro-needling (cu ajutorul dispozitivului Dermapen) sau dupa tratamentul ablativ cu laser.
  • Procedura este nedureroasa, se face cu anestezie topica (tip crema).
  • Pe langa medicina estetica, dermatologia si chirurgia plastica, PRP este utilizata in ortopedie si medicina sportiva, in principal pentru tratarea leziunilor musculare sau de tendon, dar si in tratamentul artritei.
  • Tratamentul este personalizat, si, prin urmare, pretul acestuia va fi stabilit la consultatie.