Da timpul inapoi  cu doar 250 euro apeland la TERAPIA VAMPIR PRP!

Este o procedura revitalizanta injectabila , care permite declansarea procesului natural de intinerire a pielii pacientului, facand-o sa functioneze ca in tinerete.

TERAPIA VAMPIR – PLASMA IMBOGATITA CU TROMBOCITE (TERAPIA PRP), de asemenea, cunoscuta sub numele de „Vampire Facelift” sau „Terapia Dracula”,  functioneaza pe baza faptului ca propriile puteri naturale de vindecare a organismului pot incetini si chiar inversa procesul de imbatranire, fiind un sistem revolutionar de vindecare, care plaseaza factori de crestere în locatia exacta în care ne-o dorim in piele, pentru a se repara si a se reface.

Tratamentul implica trombocitele recoltate din sânge propriu al pacientului, în scopul de a le injecta în zonele de piele cu probleme, începând cu extragerea de o cantitate minima de sânge al pacientului. Aceasta este apoi plasat într-o centrifuga care separa celulele rosii din sange de plasma cu trombocite Trombocitele contin un continut ridicat de „factori de crestere” – proteine care ajuta la vindecarea tesuturilor vatamate sau a pielii deteriorate. La re-injectare trombocitele elibereze factori de crestere care determina celulele din jur pentru a prolifera, la rândul sau stimuleaza regenerarea, cresterea de volum si de întinerire a pielii.

La baza procedurii sta o metoda patentata de prelucrare speciala a sangelui cu ajutorul unei set special de eprubete , biotehnologie vidate si un proces special de centrifugare. In timpul procedurii din sangele pacientului se separa o forma speciala de plasma imbogatita in trombocite care apoi se injecteaza in tesuturile pacientului.

Plasma trombocitara proprie este un „elixir natural al tineretii”, continand factorii de crestere in concentrare mare precum si enzime, proteine si vitamine in combinatie naturala.

aplicatii posibile
PRICIPIILE BIOLOGICE ALE TERAPIEI CU PRP

TERAPIA PRP – cunoscuta si sub denumirea de PRP,se refera la plasma autologa cu o concentratie mai mare de trombocite si din care au fost scoase prin separare,in cea mai mare parte,eritrocitele si leucocitele.

Trombocitele – joaca un rol important in vindecarea ranilor si in regenerare. Acestea contin o serie de factori de crestere precum PDGF, TGF-B, VEGF si EGF, care sunt eliberati in urma activarii de catre trombina sau colagen, de exemplu.

Eritrocitele – constituie cea mai mare fractie celulara a sangelui. Principalul lor rol este de a transporta oxigen.In special datorita continutului lor crescut de fier,este importanta o separare cat mai completa a eritrocitelor,deoarece acestea pot conduce la reactii inflamatorii si inrosirea pielii,in cazul in care sunt injectate intradermic.

Leucocitele – din postura  lor de celule ale sistemului imunitar,leucocitele pot declansa reactii proinflamatorii.Din aceasta cauza,in cazul PRP este avantajos ca acestea sa fie separate cat mai complet cu putinta,mai ales granulocitele neutrofile.

Plasma – in postura ei de fractie acelulara a sangelui,plasma contine, pe langa apa,si factori de coagulare,proteine si anticorpi.

REJUVENAREA TEGUMENTULUI

PRP poate fi injectata intradermic.Procesul de regenerare este initiat  prin eliberarea factorilor de crestere in urma activarii endogene a trombocitelor.PRP stimuleaza descompunerea elementelor matricii extracelulare deteriorate de expunerea la soare si induce sinteza colagenului.Ca rezultat direct,in cadrul mai multor studii a fost raportata o imbunatatire semnificativa a elasticitatii pielii.De asemenea s-a dovedit,posibil a se demonstra o crestere semnificativa a secretiei de colagen.In plus,a fost aratat ca sinteza acidului hyaluronic stimulata de PRP produce un efect de volum si imbunatateste turgescenta celula.PRP este,de asemenea,ideala pentru a fi combinata cu tratamentul medical de micro-needling.Numeroase studii au demonstrat modul in care combinatia intre PRP si terapia micro-needling conduce la rezultate chimice mai bune si la un grad mai inalt de satisfactie al pacientului in comparatie cu terapia micro-needling(plus vitamin C) aplicata independent.Per ansamblu,tratamentul cu PRPconduce la imbunatatirea texturii pielii si cresterea gradului de fermitate pentru pacient,precum si la imbunatatirea volumelor faciale,intr-o oarecare masura.Pe langa pielea fetei,literatura de specialitate descrie de asemenea rezultate reusite de tratament in jurul ochilor,pe maini,pe gat, decolteu si vergeturi.

PRP CA TRATAMENT DE SUSTINERE DUPA TRATAMENTUL ABLATIV CU LASER

Sistemele ablative cu laser sunt utilizate adeseori in medicina estetica pentru intretinerea pielii.Aplicarea topica sau injectarea PRP dupa tratamentul ablativ cu laser ofera posibilitatea implementarii unei proceduri de regenerare intr-un concept de tratament mecanic.In cadrul studiilor,utilizarea PRP dupa tratamentul cu laser a demonstrat efecte de promovare a proliferarii,a redus pierderea de apa transepidermica(TEWL)si a accelerat vindecarea per ansamblu.In plus,pacientii au apreciat procedura laser cu PRPca fiinf mai buna din punct de vedere cosmetic in comparativ cu cea fara PRP si i-au acordat un punctaj mai mare la evaluarea satisfactiei.

ALOPECIA ANDROGENICA SI ALOPECIA AREATA

PRP injectata la nivelul scalpului reprezinta o optiune de tratament pentru pierderea parului(alopecia androgenica si alopecia areata).PRP stimuleaza proliferarea si diferentierea celulelor stem ale foliculilor pilosi.

Factorul de crestere (factor de crestere a endoteliului vascular)VEGF declanseaza neoangiogeneza si stimuleaza aportul de sange catre foliculii pilosi.In plus,foliculii pilosi dormanti sunt stimulate de catre factorii de crestere eliberati.Studiile clinice au aratat o crestere semnificativa a diametrului si grosimii parului.In plus,a fost posibil a se demonstra rezultate mai bune atat clinic,cat si tricoscopic in comparatie cu minoxidil,unul dintre cele mai utilizate medicamente pentru tratamentul caderii parului.De obicei sunt necesare mai multe aplicatii pentru a obtine rezultatul dorit.

PRP poate fi ,de asemenea,,utilizata in mod efficient pentru imbunatatirea rezultatelor clinice per ansamblu in cazul transplantului de par. In acest caz,PRP poate fi utilizata preoperator,intraoperator si postoperator.Studiile au descries utilizarea PRP pentru imbunatatirea densitatii foliculilor pilosi.

RIDURI, CONTURURI, AUGMENTARE

PRP este bine tolerata si poate produce o reducere semnificativa a ridurilor,fara injectarea unor substante staine si practic,fara nici un fel de perioada de recuperare.Procedura este in mod special benefica pentru ridurile superficiale,mai fine.De asemenea,studiile descriu utilizarea cu success a PRP in combinatie cu grefele de tesut adipos.PRP sustine,printre  altele,vascularizarea si in acest mod pastrarea grefei de tesut adipos.

 Aplicatii posibile

Plasma imbogatita cu trombocite a fost validata clinic si instituita de multa vreme ca si concept de tratament intr-o mare varietate de discipline medicale.

PRP este in mod deosebit atractiva pentru pacientii care isi doresc un tratament natural,fara a utiliza substante straine,cum ar fi toxina botulinica si acidul hyaluronic.Injectiile cu PRP sunt intampinate de un mare grad de satisfactie in randul pacientilor si datorita seringii duble Arthrex ACP cu sistem inchis,caz in care PRP nu intra in contact cu un gel de separare sau cu anticoagulanti,acestea constituie si o procedura bine tolerata.

Ortopedia si medicina sportiva

Pe langa medicina estetica,dermatologia si chirurgia plastica,PRP a fost utilizata,de asemenea,in ortopedie si medicina sportiva timp de mai multi ani,in principal pentru tratarea leziunilor musculare sau de tendon,dar si in tratamentul artritei.

De cand procedura a fost aprobata pentru sportivii profesionisti de catre Agentia Mondiala Anti-Doping(WADA)in anul 2011,aceasta a fost utilizata cu success de un numar mare de medici