Da timpul inapoi  cu doar 250 euro apeland la TERAPIA VAMPIR PRP !Este o procedura revitalizanta injectabila , care permite declansarea procesului natural de intinerire a pielii pacientului, facand-o sa functioneze ca in tinerete. TERAPIA VAMPIR – PLASMA IMBOGATITA CU TROMBOCITE (TERAPIA PRP), de asemenea, cunoscuta sub numele de „Vampire Facelift” sau „Terapia Dracula, functioneaza pe baza faptului ca propriile puteri naturale de vindecare a organismului pot incetini si chiar inversa procesul de imbatranire, fiind un sistem revolutionar de vindecare, care plaseaza factori de crestere în locatia exacta în care ne-o dorim in piele, pentru a se repara si a se reface.

Tratamentul implica trombocitele recoltate din sânge propriu al pacientului, în scopul de a le injecta în zonele de piele cu probleme, începând cu extragerea de o cantitate minima de sânge al pacientului. Aceasta este apoi plasat într-o centrifuga care separa celulele rosii din sange de plasma cu trombocite Trombocitele contin un continut ridicat de „factori de crestere” – proteine care ajuta la vindecarea tesuturilor vatamate sau a pielii deteriorate. La re-injectare trombocitele elibereze factori de crestere care determina celulele din jur pentru a prolifera, la rândul sau stimuleaza regenerarea, cresterea de volum si de întinerire a pielii.

La baza procedurii sta o metoda patentata de prelucrare speciala a sangelui cu ajutorul unei set special de eprubete , biotehnologie vidate si un proces special de centrifugare. In timpul procedurii din sangele pacientului se separa o forma speciala de plasma imbogatita in trombocite care apoi se injecteaza in tesuturile pacientului.

Plasma trombocitara proprie este un „elixir natural al tineretii”, continand factorii de crestere in concentrare mare precum si enzime, proteine si vitamine in combinatie naturala.