Dermapenul  cunoscut ca si “glow pen” este un dispozitiv medical ce introduce la nivel microscopic principii active ( vitamine, aminoacizi, acid hialuronic, extracte naturale cu efect antiageing, caviar, colagen, etc.) in stratul mijlociu al pielii, lasand pielea cu un efect instant de stralucire si hidratare.

Microneedling sau utilizarea dermapenului, este o tehnica derivata din acupunctura si mezoterapie.

In timpul tratamentului ce se face cu anestezie locala topica , instrumentul- dermapenul  gliseaza usor peste suprafata pielii, mici orificii fiind create in epiderm si derm stimuland raspunsul natural , propriu de vindecare al pielii, producand colagen si elastina.

Capetele de unica folosinta cu multiple ace (12, 16, 32) sunt folosite la fiecare pacient, pentru a elimina riscul de contaminare, ajustandu-se la adancimea dorita de patrundere in piele, in functie de indicatia individuala a pacientului.

Se poate folosi la nivelul fetei dar si pentru a corecta imperfectiunile cutanate corporale.

Dermapenul prin microneedling este o procedura sigura, o alternativa minim invaziva la tratamentele injectabile mai radicale ca efect, cu timp de recuperare minim.

Indicatiile dermapenului: riduri fine, cicatrici postacneice, cicatrici postoperatorii, rejuvenare cutanata, micsorarea porilor, vergeturi, cuperoza, efect antiageing .

Se poate asocia cu toate celelate tratametne antiageing: injectii cu botox, acid hialuronic, terapia PRP, mezoterapie, lifting cu fire, oxyjet etc., facand parte din toate programele antiageing stabilite pentru fiecare pacient in parte, in mod individual.