Dermapenul  cunoscut ca si “ glow pen” este un dispozitiv medical ce introduce la nivel microscopic principii active ( vitamine, aminoacizi, acid hyaluronic, extracte naturale cu effect antiageing, caviar,, collagen, etc) in stratul mijlociu al pielii, lasand pielea cu un effect instant de stralucire si hidratare.

Micronedling sau utilizarea dermapenului, este o tehnica derivata din acupunctura si mezoterapie.

In timpul tratamentului ce se face cu anestezie locala topica , instrumentul- dermapenul  gliseaza usor peste suprafata pielii , mici orificii fiind create in epiderm si derm stimuland raspunsul natural , propriu de vindecare al pielii, producand collagen si elastina.

Capetele de unica folosinta cu multiple ace( 12, 16, 32) sunt folosite la fiecare pacient, pentru a elimina riscul de contaminare, ajustandu-se la adincimea dorita de patrundere in piele, in functie de indicatia individuala a pacientului.

Se poate folosi la nivelul fetei dar si pentru a corecta imperfectiunile cutanate corporale.

Dermapenul prin micronedling este o procedura sigura , o alternativa minim invaziva la tratamentele inejctabile mai radicale ca effect , cu timp de recuperare minim.

Indicatiile dermapenului: riduri fine, cicatrici postacneice, cicatrici postoperatorii, rejuvenare cutanata, micsorararea porilor, vergeturi, cuperoza, effect antiageing .

Se poate asocia cu toate celelate tratametne antiageing: injectii cu botox, acid hyaluronic, terapia PRP, mezoterapie, lifting cu fire, oxyjet, etc, facand parte di toate programele antiageing stabilite pentru iecare pacient in parte , in mod individual.