Cand apare, grasimea se depune fara sa ceara voie, in diferite zone ale corpului: barbie, gat, obraji, pe partea superioara a bratelor, piept, abdomen, fese, solduri, coapse, genunchi, gambe, glezne.

Iar daca nici dieta, nici exercitiile fizice nu o conving sa dispara, atunci sigur functioneaza liposuctia (lipectomia), fiind o tehnica de indepartare a depozitelor de grasime foarte eficienta. Este adevarat, nu te va ajuta sa scazi drastic in greutate, insa va indeparta grasimea excesiva si va fi primul pas spre o modelare corporala generala, armonioasa.

Daca te gandesti ca aceasta procedura chirurgicala de liposuctie ar fi solutia potrivita pentru tine, o consultatie iti va confirma sau infirma acest lucru si va fi ocazia potrivita sa discutam pe larg despre acest subiect.

Face parte din modul meu de lucru informarea pacientului, pentru a putea lua o decizie asumata si pentru a sti exact ce implicatii vin la pachet cu decizia. Prin urmare, voi oferi suport si consiliere, discutand despre asteptarile si optiunile de tratament pe care le ai pentru a le atinge (chirurgicale si non-chirurgicale, eventual), ce presupun acestea, despre anestezie si despre aspectele legate de perioada pre si post-operatorie (dieta, fumat, ce medicamente sunt de evitat).

Bineinteles, vei afla care pot fi riscurile, limitarile sau complicatiile, si bineinteles, care sunt avantajele acestei interventii.

Foarte important in definirea tratamentului este si istoricul tau medical (operatii, internari, analize) precum starea prezenta de sanatate (daca urmezi un tratament medicamentos, etc.), oscilatiile de greutate pe care le ai si tonusul pielii tale. De exemplu, daca ai o piele ferma si elastica, rezultatul va fi sigur excelent, insa daca ai o piele moale, nu se va intinde pe noul contur si vei avea nevoie de o operatie in plus, de indepartare a excesului de piele.

Dar, vom vedea la consultatie, pentru ca fiecare este diferit si rezolvarea este obligatoriu adaptata, pentru a fi pe masura asteptarilor.

Bine de stiut!

  • Rezultatul poate fi permanent daca vei adopta o dieta echilibrata si un program de exercitii fizice regulat. Daca te vei mai ingrasa, depunerile vor fi uniforme, nu doar in anumite zone.
  • Nu este recomandata interventia daca ai avut operatii recente, o circulatie proasta in aria interesata sau daca ai afectiuni cardiace ori pulmonare.
  • Liposuctia, in sine, nu imbunatateste aspectul de celulita. Pentru a rezolva acest aspect recomand mezoterapia (tratament non-chirurgical).
  • Vindecarea este un proces gradat, nu te astepta sa te simti si sa arati excelent imediat dupa operatie.
  • Reusita unei interventii depinde si de tine, prin modul in care respecti instructiunile post-operatorii si datele fixate pentru controalele
  • Tratamentul este personalizat, in functie de particularitatile tale medicale si, prin urmare, pretul interventiei va fi stabilit la consultatie.