Oxyjetul este un tratament total neinvaziv de rejuvenare a pielii, folosind presiunea crescuta a jetului de oxigen pentru a deschide porii pielii introducand principiile active cu efect antiageing in epiderm si dermul superficial.

Tratamentul se face in 2 pasi:

  1. Oxigenul sub presiune livrat cu ajutorul dispozitivului special la suprafata pielii calmeaza, raceste si deschide porii pielii.
  2. Jetul de oxigen impreuna cu principiile active din serurile special cum ar fi acidul hialuronic, vitaminele A, E, C, ceaiul verde, colagenul vegetal, particulele de aur, platina, caviarul, celulele tem vegetale, omega 3-6-9 , elastina, patrund in piele hidratand-o , dandu-i fermitate, atenuand ridurile fine si uniformizand culoarea pielii.

Tratamentul e complet nedureros, se poate combina cu toate tratamentele antiageing mai radicale ca efect: injectiile cu toxina botulina, acidul hialuronic, terapia PRP, liftingul cu fire, mezoterapia, dermapen, etc.

Fara anestezie, fara perioada de recuperare, indicat intre 18-30 de ani cu efect terapeutic, peste 30 de ani cu efect de intretinere a tratamentelor antiageing!