Oxyjetul este un tratament total neinvaziv de rejuvenrare a pielii, folosind presiunea crescuta a jetului de oxygen pentru a deschide porii pielii introducand principiile active cu effect antiageing I epiderm si dermul superficial.

Tratamenteul se face in 2 pasi:

  1. Oxigenul sub presiune livrat cu ajutorul dispozitivului special la suprafata pielii calmeaza, raceste si deschide porii pielii.
  2. Jetul de oxygen impreuna cu pricipiile active din serurile special cum ar fi acidul hyaluronic , viatminele A, E, C, ceaiul verde, colagenul vegetal, particulele de aur, platina, caviarul , celulele tem vegetale, omega 3-6-9 , elastina , patrund in piele hidratand-o , dandu-I fermitate, atenuind ridurile fine si uniformizand culaorea pielii.

Tratamentul e complet nedureros, se poate combina cu toate tratamentele antiageing mai radicale ca efect: injectiile cu toxina botulina, acidul hyaluronic , terapia PRP , liftingul cu fire, mezoterapia, dermapen, etc.

Fara anestezie, fara erioada de recuperare, indicat intre 18-30 de ani cu efect terapuetic, peste 30 de ani cu efect de intretinere a tratamentelor antiageing!