In jurul varstei de 50 de ani, timpul castiga tot mai mult teren pe chip si, oricat ne-am stradui sa ne ingrijim, cele mai multe lupte cu el se castiga in sala de operatie.

Cam asa stau lucrurile, mai ales ca el este ajutat de stresul zilnic, de razele soarelui, sau de gravitatie. Prin urmare, fie acceptam ridurile, surplusul de piele, cutele adanci intre nas si gura, linia ingrosata si cazuta a mandibulei, moliciunea muschilor faciali, cutele si depozitele adipoase din regiunea gatului, fie ne opunem printr-un lifting facial.

Operatia este destul de solicitata la ora actuala, de multe ori in combinatie si cu alte proceduri (lifting de frunte, chirurgia pleoapelor, a nasului) si produce un efect de intinerire evidenta prin reasezarea pielii de pe fata si gat, indepartarea excesului de grasime si intinderea muschilor.

Insa, cum fiecare este unic, procesul de intinerire este personalizat si incepe cu o consultatie.

In cadrul acesteia vom vorbi despre toate aspectele legate de aceasta interventie: pregatirea preoperatorie, cu indicatii legate de dieta, fumat si medicamente, recomandarile post operatorii, despre dorintele si asteptarile pe care le ai, procedurile tehnice, tipul de anestezie, variantele posibile cele mai potrivite si sigure pentru a atinge rezultatele dorite.

Bineinteles, fiind vorba de o transformare individualizata, istoricul medical, structura faciala si osoasa, precum si toate particularitatile fizice pe care le ai, vor defini limitele interventiei si riscurile, dar in acelasi timp, si avantajele pe care ti le va oferi aceasta.

Despre toate si in plus, in functie de intrebarile pe care le vei avea, vom discuta, pentru ca experienta mi-a dovedit ca informarea este esentiala in a obtine o multumire deplina!

Bine de stiut!

  • Este important sa incetezi sa fumezi cu cel putin 2 saptamani inainte de operatie, pentru ca fumatul incetineste procesul de vindecare.
  • Fata va continua sa imbatraneasca in timp si este posibil sa doresti repetarea procedurii o data sau de doua ori, probabil peste 5 sau 10 ani.
  • Daca ai parul scurt, lasa-l sa creasca inainte de operatie, astfel incat sa ascunda cicatricile in timp ce se vindeca.
  • Refacerea completa si rezultatele dorite se vor vedea in cateva saptamani.
  • Reusita unei interventii depinde si de tine, prin modul in care respecti instructiunile post-operatorii si datele fixate pentru controalele
  • Tratamentul este personalizat, in functie de particularitatile tale medicale si, prin urmare, pretul interventiei va fi stabilit la consultatie.