Absolventa a Facultatii de Medicina din Tîrgu-Mures in 1995 si specializata in Chirurgie plastica-microchirurgie reconstructiva in cadrul Universitatii de Medicina si Farmacie „Carol Davila” din Bucuresti, in perioada 1995-2000 are o experienta de peste 15 ani in chirurgia plastica, reconstructiva si estetica.

DR. KLARA BANCILA – Medic Specialist in Chirurgie Estetica , Plastica si Reconstructiva.

Experienta profesionala a fost acumulata in cadrul rezidentiatului desfasurat la Spitalului Clinic de Chirurgie Plastica, Reparatorie si Arsuri Bucuresti, cea mai mare clinica de profil din Romania.

Dr. Klara Bancila participa permanent la conferinte internationale de specializare in chirurgie estetica si reconstructiva, organizate la Viena –  Viena Medical Unversity, Monte Carlo – Anti Aging Medicine World Congres, Paris, Londra, Amsterdam si multe alte centre medicale de prestigiu.

Din anul 2000, Dr. Klara Bancila a infiintat in Bucuresti propria clinica medicala, specializata in chirurgie plastica, estetica si reconstructiva.

Astazi, Dr Klara Bancila face operatii dintre cele mai diverse, de la modelarea sanilor si a nasului, pana la operatii de chirurgie plastica si reconstructiva.

 • Membra a Societatii Academice Române de Chirurgie Plastica si Microchirurgie Reconstructiva din 2001;
 • Membra a Asociatiei Chirurgilor Plastici din România din 2004;
 • Membra a EBOPRAS European Board of Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery;
 • Membra a WOSIAM World Society Interdisciplinary Anti-aging Medicine;
 • Membra a ESPRAS European Society of Plastic and Aesthetic Surgery;
 • Membra a FESSH Federation of the European Societies for Surgery of the Hand;
 • Membra a IPRAS International Confederation for Plastic Reconstructive and Aesthetic Surgery.
Dr. Klara Bancila

Dorinta de a imbunatati aspectul facial, al corpului si construirea aspectului tanar sunt scopurile care au facut din chirurgia plastica, estetica si reparatorie unul dintre cele mai provocatoare domenii ale medicinii. Dr. Klara Bancila va ofera posibilitatea de a va bucura de realizarile acestui domeniu intr-un cadru care pune accentul pe siguranta, confort si eficienta cost / calitate.

Centrul nostru de chirurgie plastica, estetica si reparatorie este intruchiparea acestor calitati.

 • Noi stim ca dorinta de imbunatatire a aspectului fetei si corpului pleaca dintr-un complex de temeri si anxietate fata de propria persoana. Suntem sensibili la aceste nevoi si acest lucru ne face sa actionam la standardele pe cere ni le-am propus.
 • Orientarea fata de clienti si dorinta de a le asigura bunastarea, experienta in domeniu, recunoscuta pe plan intern si international de catre colegii de breasla, ne fac cei mai buni. Nu va oferim numai servicii de calitate, cu ajutorul unor tehnologii de ultima generatie, ci si suport si asistenta pentru fiecare caz in parte, tinand cont de particularitatile dumneavoastra.
 • Multi oameni apeleaza la un estetician cand este deja prea tarziu pentru ca problemele lor sa fie corectate. Chirurgia estetica va ajuta sa capatati incredere in fortele proprii si sa fiti vazuti altfel de cei care inconjoara. Confortul personal este rampa de lansare pentru reusita in orice domeniu.
 • Oricare ar fi problema, noi suntem in masura sa va ajutam.
 • Suntem o echipa de profesionisti la care puteti ajunge foarte usor si cu care puteti comunica fara rezerve. Suntem aici pentru dumneavoastra. Procedurile specifice de chirurgie plastica sunt adaptate special pentru dumneavoastra in centrul Aesthetic Line. Realizam peste 300 de tipuri de operatii estetice, plastice si reparatorii.
 • Este normal ca, avand un asemenea spectru larg, sa ne putem raporta la orice situatie. Oamenii sunt cei mai importanti. Cei care apeleaza la noi devin constienti de acest lucru. Telul nostru este de a ne construi un renume bazat chiar pe acesta trasatura.
 • Mijloacele de care dispunem ne ofera siguranta ca suntem cei mai potriviti pentru rezolvarea problemelor dumneavoastra.
 • Chirurgia plastica a devenit o solutie la indemana pentru oricine. Noi va oferim aceste solutii la standarde internationale.
 • Chirurgia plastica este o arta care trebuie facuta de profesionisti. „Plastic” vine din grecescul „a modela”.

Noi suntem aici chiar pentru acest lucru: indiferent ca ati suferit un accident, aveti o malformatie congenitala sau pur si simplu doriti sa aratati mai bine, Dr. Klara Bancila va ajuta sa aratati asa cum doriti.