In cazul in care iti convine marimea, dar te deranjeaza forma sanilor tai si faptul ca si-au pierdut din fermitate si elasticitate, un lifting mamar ar putea rezolva problema. Mai ales ca, odata cu sanii, interventia iti va ridica si moralul!

Indiferent care este cauza aspectului lor de care este nemultumita (ereditatea, pierderea in greutate, sarcina si alaptarea, trecerea timpului sau, de ce nu, gravitatia), efectele operatiei de ridicare a sanilor vor fi cele dorite: aspect armonios si un plus de fermitate. Daca, totusi, ai mai lucra putin si la volumul lor, atunci trebuie sa stii ca liftingul va avea nevoie si de adaugarea unor implanturi mamare.

Decizia o vom lua in urma consultatiei, pentru ca fiecare situatie este unica si are o rezolvare personalizata, intotdeauna pro siguranta si sanatate.

De altfel, face parte din modul meu de lucru informarea pacientului si discutia libera asupra tuturor aspectelor legate de alegerea unui lifting mamar: riscuri, limitari, beneficii.

Astfel, dupa investigatia completa a istoricului medical, la consultatie vom discuta despre schimbarile pe care le doresti in privinta formei si marimii sanilor, vom stabili repozitionarea areolelor si mameloanelor, vom discuta despre asteptarile pe care le ai si variantele posibile si sigure prin care se pot produce acestea. Toate aceste lucruri vor fi contribui la alegerea asumata a procedurii chirurgicale optime in cazul tau.

Bineinteles, voi fi total deschisa in a-ti raspunde la orice intrebare si nelamurire, in plus fata de informatiile pe care ti le voi expune la consultatie.

Bine de stiut!

  • Liftingul de san se poate face la orice varsta, dar se recomanda dupa ce dezvoltarea sanului a fost atinsa.
  • Sanii mari si grei pot fi ridicati, dar rezultatul nu dureaza la fel de mult ca si atunci cand operatia se face pe sani mai mici.
  • Sarcina si alaptarea influenteaza forma si marimea sanilor. Totusi, multe femei decid sa se supuna liftingului de san inainte de a avea copii, asumandu-si o corectie chirurgicala si ulterior.
  • Deoarece canalele galactofore si mameloanele sunt lasate intacte, operatia nu afecteaza capacitatea de alaptare.
  • Este recomandata stabilizarea greutatii inainte de interventie.
  • Reusita unei interventii depinde si de tine, prin modul in care respecti instructiunile post-operatorii si datele fixate pentru controalele post-operatorii.
  • Tratamentul este personalizat, in functie de particularitatile tale medicale si, prin urmare, pretul interventiei va fi stabilit la consultatie.