Unul mai mare, altul mai mic, unul mai jos decat celalalt, dupa incheierea alaptarii, la menopauza sau dupa pubertate, sanii pronuntat asimetrici sau de dimensiuni diferite sunt un motiv de nemultumire pentru multe femei. Si pe buna dreptate!

Vestea buna este ca pot fi corectati si adusi intr-o forma armonioasa, fie prin marirea sanului mic, fie prin reducerea celui mare.

Alegerea metodei potrivite va fi definita la consultatie, pentru ca fiecare situatie este unica si are o rezolvare personalizata, intotdeauna pro siguranta si sanatate.

Modul meu de lucru include informarea pacientului si discutia libera, care sa duca la o decizie asumata, in deplina cunostinta de cauza asupra tuturor aspectelor legate de aceasta: riscuri, limitari, beneficii.

Astfel, dupa investigatia completa a istoricului medical, la consultatie vom discuta despre schimbarile pe care le doresti, asteptarile pe care le ai, variantele posibile si sigure prin care se pot produce acestea, urmand sa o alegem impreuna procedura chirurgicala cea mai potrivita in cazul tau.

Tot atunci iti voi spune in ce va consta interventia pentru care vei opta si ce va presupune pregatirea acesteia, atingand aspectele legate de anestezie, facilitatile chirurgicale, recomandarile legate de alimentatie si fumat, precum si medicatia pre si post interventie.

Bineinteles, voi fi total deschisa in a-ti raspunde la orice intrebare si nelamurire, in plus fata de informatiile pe care ti le voi expune la consultatie.

Bine de stiut!

  • Reusita unei interventii depinde si de tine, prin modul in care respecti instructiunile post-operatorii si datele fixate pentru controalele
  • Tratamentul este personalizat, in functie de particularitatile tale medicale si, prin urmare, pretul interventiei va fi stabilit la consultatie.

Daca iti doresti o interventie de corectare a asimetriei sanilor este ideal sa:

  • ai 18 ani impliniti;
  • nu fii insarcinata si sa nu alaptezi;
  • ai o stare generala a sanatatii buna;
  • fii stabila din punct de vedere emotional;
  • ai asteptari realiste;
  • realizezi pentru prima data o astfel de interventie.