In cadrul clinicii se desfasoara atat consultatiile cit si operatiile. Din momentul in are ati intrat in clinica noastra, personalul medical va sta la dispozitie pentru orice informatie si solicitare in domeniul chirurgiei plastice si estetice. Clinica dispune de un bloc operator modern, dotat cu aparatura necesara, de ultima generatie. Siguranta pacientilor nostrii este pe primul plan, de aceea nu se fac compromisuri de nici un fel in clinica noastra

Pre si postoperator pacientii sint cazati in salonul cu un singur pat, pentru a asigura nevoia de discretie si intimitate pentru fiecare. In general pacientii ramin internati 24 de ore daca interventia se face cu anestezie generala sau doar citeva ore daca se foloseste anestezie locala.

Dupa operatie, pacientii sint tinuti sub observatie de catre chirurg, prin controale regulate, pe o perioada de la 2 luni pina la un an, in functie de tipul interventiei.

In timpul spitalizarii pacientilor li se acorda ingrijiri medicale de specialitate, dar le sint asigurate si serviciile hoteliere( masa, cazare, conexiune internet, transport).

Toate rezervele sunt prevazute cu urmatoarele facilitati

  • conexiune la internet
  • cablu tv
  • servicii de catering
  • seif
  • telefon
  • asistenta medicala 24h

DE RETINUT!

Conform echipei de chirurgi plasticieni ai clinicii, este important sa obtineti informatiile direct de la profesionisti, in mod obiectiv, in urma unei consultatii de care nu trebuie sa va feriti, deoarece , de multe ori solutia la problema dvs. este mai simpla si mai accesibila decit pare.

In foarte multe cazuri pacientii ajung prea tirziu la chirurgul plastician pentru un tratament corect, din cauza lipsei de informare din cadrul sistemului sanitar.

Chirurgia estetica ( mai este denumita si chirurgia cosmetica) estet o ramura a chirurgiei plastice , in care prin anumite interventii chirurgiale specifice se modifica aspectul si infatisarea unei persoane cu scopul de a restaura sau corecta aspectul fizic al corpului uman.

Desi chirurgia estetica este in mod frecvent asociata cu interventii estetice realizate pentru imbunatatirea aspectului fizic ,  beneficiile chirurgiei estetice prin aceste interventii estetice , pot fi aplicate unui numar foarte mare de pacienti cu diferite si variate diformitati fizice.

Cele ai multe tipuri de operatii estetice sunt realizate pentru a modifica corpul sau fata unei persoane, cu scopul de a mentine aspectul fizic tinar sau de a imbunatati anumite trasaturi fizice si de a le apropia de un ideal de frumuste si armonie fizica.

Citeva din cele mai cunoscute interventii estetice sunt: marirea sanilor cu implant mamar; liftingul mamar; reductia mamara; abdominoplastia; lipoaspiratia; rinoplastia; blefaroplastia; otoplastia; liftingul facial; augmentarea pometilor cu implantd e silicon; chirurgia organelor genitale( labioplastie, rejuvenare vaginala; ingustare de vagin; himenoplastie, circumcizie, augmentare peniana , etc)

La toate aceste interventii de chirurgie estetica se adauga proceduri si tratamente nechirurgicale de estetica , care fie separat , fie impreuna cu operatiile estetice, contribuie la realizarea si mentinerea unui aspect cat mai tinar si armonios al corpului si al fetei.

Se observa in ultima vreme o tendinta marcata spre astfel de proceduri neinvazive, cu recuperare imediata, fara internare si spitalizare, cu riscuri si complicatii mult reduse, precum si costuri semnifictiv mai mici!

Proceduri de estetica :

FACIALE:

-injectii cu toxina botulinica pentru riduri de expresie faciale precum si pentru hipersudoratie sau transpiratie excesiva la axila, palme si regiunea plantara;

– injectii cu acid hialuronic- TEOSYAL, RESTILANE, JUVEDERM, PRINCESS, ETC, pentru marirea si remodelarea buzelor, corectii de asimetrii faciale, santuri nazogeniene, umplerea ridurilor faciale; restaurarea volumului facial la nivelul pomeilor sau altor zone; cearcane, etc

-TERAPIA VAMPIR  PRP cu plasma autolologa imbogatita cu trombocite pentru reintinereirea pielii, atenuarea ridurilor, cearcanelor, cicatricilor; acnee, vergeturi, pete pigmentare; psoraizis, cuperoza; imbunatatirea tonusului si aspectului gatului si a decolteului ; inlaturarea petelor si semnelor de imbatrinire ale mainilor ALOPECIE SCLALP, GENE, SPRINCENE etc,

– peelingul chimic pentru imbunatirea aspectului pielii si indepartarea diferentelor de culoare si textura ale pielii; atenuarea cicatriclor, etc;

– mesoterapia pentru tratamentului celulitei, vergeturilor, depozitelor localizae de grasime; reintinerirea faciale si atenuarea ridurilor;

– injectare de JALUPRO;

– INJECTARE DE RADIESSE; SCULPRA;

– LIPOFILING PENTRU RESTAURAREA VOLULUI FACIAL, MARIREA BUZELOR, INGROSARE PENIS SI GLAND; REJUVENRARE LABIALA SI VAGINALA; AUGMENARE PUNCTUL G, ETC;

-MICRODERMABRAZIUNE;

– IPL-EPILARE, ACNEE; CUPEROZA

– SCLEROTERPIA VAZELOR CAPILARE SPARTE

– TATUAJ SEIPERMANENT COSMETIC SI MEDICAL LA NIVELUL SPRINCELOR; OCHI, BUZE, CICATRICI, ASIMETRII FACIALE,  ALOPECIE

Adresa: BUCURESTI, B-dul Dacia, Nr. 51, Sector 1, Parter

Telefon: 021.211.2998

Mobil: 0722.532.299; 0757.358.259

Program: Luni – Vineri: 10:00 – 18:00

h
h
clinica dr. klara bancila
h
h

A doua ramura mare a chirurgie plastice este chirurgia reconstructiva, in care se fac proceduri sau interventii nu atat pentru a atinge un ideal de frumusete fizica cat pentru a restaura si imbunatati functionalitatea anumitor zone sau de a obtine un aspect cat se poate de apropiat de un aspect considerat ” normal” pentru zone ale corpului sau fetei.

Chrirurgia reconstructiva are ca scop restaurarea functinalitatii normale si indepartarea sechelelor  in cazul arsurilor, , infectiilor, anumitor patologii deformante ale membrelor, fracturilor facaile, defecteor congenitale sau malformatiilor, cum ar fi cele din cheiloschizis sau cheilogantopalatoschizis de exempu.

Clele mai multe interventii de reconstructie sunt cele cauzate de plagi , defecte cutanate, cicatrici , reductii mamare, sechelele postcombustionale cauzate de arsuri de diferite tipuri, etc.