Mezoterapia este o metoda terapeutica din chirurgia estetica ce  implica injectarea de cantitati minime din anumite extracte naturale, medicamente, vitamine si agenti homeopatici in piele, tesut subcutanat si grasime. Are beneficii in eliminarea celulitei, tratamentul vergeturilor, alopeciei si multiple, are efecte antiageing  la nivelul pielii fetei, gat, decolteu, maini dar si alte zone ale corpului.

Tratamentul este ambulator, nu necesita internare, conduit si protocolul de tratament stabilindu-se la fiecare caz in parte , in cadrul unei consultatii, dupa un examen local.

In general se fac mai multe sedinte pe fiecare arie anatomica in parte, de la 2-4 sedinte saptamanale in cadrul mezoterapiei antiageing de la nivelul fetei, gat , decolteu, maini, pana la 6-10 sedinte pentru indicatia de celulita( desigur depinzand de gradul de celulita al pacientei ), vergeturi, lipsa tonus si elasticitate, alopecie scalp.

Procedura este nedureroasa, se face cu anestezie locala tip crema anestezica sau anestezie de contact( cu pachete cu gheata local), dureaza intre 30-45 de minute, dupa care pacientii isi pot relua activitatile uzuale.

Dupa procedura,  se poate intampla ca zona tratata sa se tumefieze moderat si pot aparea chiar si mici echimoze, care trec cam in 3-4 zile.

Acidul Hialurionic

Mezoterapia faciala, zona gatului si a decolteului produce biorevitalizare prin:

 • cresterea semnificativa a tonusului si a elasticitatii cutanate;
 • reducerea ridurilor fine;
 • cresterea denistatii cutanata;
 • imbunatateste textura pielii;
 • cresterea hidratarii si a stralucirii pielii;
 • imbunatateste aspectul cicatricilor atrofice  si a cicatricilor postacneice.

Complexurile functionale de aminoacizi si acid hialuronic nereticulat au actiune directa asupra fibroblastilor, reduc degradarea enzimatica a colagenului, imbunatatesc semnificativ structura dermului.

Rezultatele tratamentului:

Se face evaluarea la o luna dupa ultima sedinta; efectele dureaza 4-6 luni, fiind recomandate cure de 2 ori pe an: primavara inainte de expunerea la soare ca si profilaxia fata de efectele radicalilor liberi, si toamna pentru a combate distructiile pielii cauzate de soare, deshidratare, hiperpigmentatii, riduri, etc.

NU AU FOST RAPORTATE EFECTE ADVERSE IN TIMPUL TRATAMENTULUI!

ESTE UNA DIN METODELE ANTIAGEING CE SE POATE COMBINA CU SUCCES CU TOATE CELELALTE TRATAMENTE ANTIAGEING, IN CADRUL UNUI PROGRAM PERSONALIZAT ANTIAGEING:

 • BOTOX – pentru ridurile de expresie;
 • ACIDUL HIALURONIC – umplere riduri, corectii asimetrii, refacerea volumetriei facial, marire pometi, marire buze, umplere santuri nazogeniene, liniile marionete;
 • TERAPIA PRP – regenerare cutanata si antiageing profund;
 • OXYJET – hidratare, vitaminizare cutanata;
 • LIFING FIRE PDO.