Aproape orice persoana poate beneficia de produsele de umplere a pielii cu ACID HIALURONIC. Produsele pot fi utilizate in diverse zone ale fetei pentru a crea rezultate personalizate , cu aspect natural.

Produsele cu AH- acid hialuronic, sunt concepute pentru :

 • a corecta ridurile, cutele si cicatricile;
 • a conferi senzualitate si volum buzelor;
 • a sculpta si modela conturul fetei;
 • a hidrata, netezi si reintineri pielea;
 • a imbunatati tonusul si elasticitatea pielii.

INTREBARI FRECVENTE LEGATE DE ACIDUL HIALURONIC

 1.   Cum functioneaza tratamentul?

Tratamentele injectabile cu acid hialuronic nu presupun interventii chirurgicale, asigurand astfel un timp minim de recuperare si rezultate immediate, cu aspect natural. In functie de tenul si dorintele dvs. , medical va selecta produsul cel mai adecvat , pentru a va satisface nevoile si asteptarile. Datorita similaritatii AH cu substantele prezente in mod natural in corpul uman, nu sunt necesare teste alergologice prealabile.

 1.   Tratamentul este dureros?

Injectiile se administreaza cu ace foarte fina si sunt practice nedureroase. In functie de zona tratata si de sensibilitatea dvs., se poate aplica o crema cu anestezic sau se poate realiza anestezie locala inainte de procedura.

 1. Care sunt efectele secundare posibile?

Datorita profilului de siguranta si toleranta ridicate pe care le prezinta produsele, in general, va veti putea relua activitatile zilnice imediat dupa tratamentul estetic..Totusi este posibil sa resimtiti fenomene de disconfort in urma tratamentul , cum ar fi : sensibilitate temporare, inrosirea, umflarea sau invinetirea zonei injectate.Aceste simptome au in general o intensitate redusa sau moderata si dispar de la sine in mai putin zile.Puteti aplica o compresa cu gheata pentru o perioada scurta pe locul de injectare pentru a calma zona.

 1. Cat timp vor dura rezultatele?

Rezultatele unui tratament estetic cu produse cu AH SUNT DURABILE , DAR NU PERMANENTE. In functie de produsul utilizat , zona de injectare si predispozitiile individuale ale pielii, rezultatele pot dura intre cateva luni si un an.

 1. Ce recomandari sunt inainte si dupa tratament?

Pentru a reduce riscul de invinetire si sangerare la locul de injectare, in saptamana de dinaintea administrarii tratamentului evitati medicamentele anticoagulante si antiinflamatoare. Dupa injectie , nu trebuie sa aplicati machiaj timp de 12 ore si trebuie sa evitati baile de soare si temperaturile ridicate, timp de o saptamana.

 1. Sunt contraindicatii?

Nu este indicata utilizarea acidului hialuronic la

 • pacientii care au tendinta de cicatrizare hipertrofica;
 • pacientii cu antecedente de boli autoimmune sau care urmeaza imunoterapie;
 • pacientii cunoscuti a prezenta hipersensibilitate la acidul hialuronic;
 • pacientii sub 18 ani;
 • femeile insarcinate sau care alapteaza;
 • zonele ce prezinta procese cutanate inflamatorii sau infectioase.