Ai retusa cateva lucruri la tine, ai vrea sa obtii efectele acidului hialuronic, dar printr-o metoda mai naturala? Se poate, cu ajutorul fillerului 100% natural, creat din propria ta plasma!

Plasmogel este numele produsului care a inovat medicina estetica, la formarea caruia fiecare beneficiar participa activ si, implicit, la propria intinerire.

Efectele sunt uimitoare, fie ca este folosit la nivelul fetei, la umplerea si atenuarea ridurilor (de pe frunte si din jurul ochilor, cutelor din zona buzelor si barbiei, santurilor nazogeniene), in corectia conturului facial, la marirea si remodelarea buzelor, la refacerea volumelor faciale, atenuarea cicatricilor post-acneice si a cicatricilor atrofice, in prevenirea ridurilor si a efectelor de foto-imbatranire a pielii, fie la reintinerirea mainilor, gatului si a decolteului.

Tehnica presupune recoltarea unei mici cantitati de sange de la beneficiar, cu ajutorul unor kituri speciale, dupa care se centrifugheaza pentru a se obtine plasma, iar apoi aceasta este transformata prin tratarea termica, in conditii specifice, in Plasmogel.

In afara de scopul cosmetic pe care il are prin chirurgia estetica, fiind o metoda minim invaziva, netraumatica, injectabila, de intinerire, Plasmogelul este folosit cu succes si in chirurgia reconstructiva. Acesta si-a dovedit eficienta in tratamentul de urgenta al plagilor de arsura de gradul 2 si 3, efectele fiind un timp mai scurt de reepitelizare a arsurilor si o vindecare mai rapida, cicatrici de o calitate mai buna, iar rata complicatiilor post-combustionale devenind mult mai mica.

Pentru obtinerea unor rezultate anti-ageing spectaculoase, Plasmogelul functioneaza de minune in combinatie si cu alte tratamente sau proceduri estetice cum ar fi: terapia PRP, injectiile cu toxina botulinica, mezoterapia, dar si cu altele. Despre care vom vorbi la o consultatie, alegand impreuna formula de tratament cea mai potrivita in cazul tau, pentru a ajunge la rezultatele pe care ti le doresti.

Bine de stiut!

  • Plasmogelul este un filler natural, care nu da reactii alergice sau de respingere.
  • Nu este necesara recuperarea, injectarea durand maxim o ora, indiferent de amplitudinea procedurii.
  • Fillerul nu este nici mutagen, nici toxic si este exclusa posibilitatea infectarii.
  • Procedura nu este dureroasa.
  • Tratamentul este personalizat, si, prin urmare, pretul acestuia va fi stabilit la consultatie.

Nu este recomandata folosirea fillerului in cazul in care:

  • Esti insarcinata sau alaptezi;
  • Prezinti bolile sistemice ale sangelui sau boli oncologice;
  • Zonele de injectat sunt infectate acut;
  • Ai alergie la anticoagulante.