Stim deja care este importanta oxigenului in intretinerea vietii, dar prin Oxyjet, acesta capata un rol special si in infrumusetarea pielii.

Fara ace, deci total neinvaziv, tratamentul Oxyjet actioneaza in profunzimea straturilor adanci ale pielii, prin presiune oxigenata pulsata, transportand atat oxigen pur, cat si ingrediente active, precum acid hialuronic, vitaminele A, E, C, ceai verde, colagen vegetal, particule de aur, platina, caviar, celule stem vegetale, omega 3-6-9, elastina, etc. Odata inserate, acestea isi manifesta efectele pozitive de hidratare, regenerare, netezire si hranire timp indelungat, stimuland productia de colagen, imbunatatind tesuturile si revitalizand pielea din interior.

Tratamentul se face in 2 pasi:

  1. Oxigenul sub presiune livrat cu ajutorul dispozitivului special la suprafata pielii calmeaza, raceste si deschide porii pielii.
  2. Jetul de oxigen impreuna cu principiile active din serurile special cum ar fi acidul hialuronic, vitaminele A, E, C, ceaiul verde, colagenul vegetal, particulele de aur, platina, caviarul, celulele tem vegetale, omega 3-6-9 , elastina, patrund in piele hidratand-o , dandu-i fermitate, atenuand ridurile fine si uniformizand culoarea pielii.

Fara anestezie si fara perioada de recuperare, indiferent cine este beneficiarul, femeie sau barbat, Oxyjet este solutia de intinerire care functioneaza atat simplu, cat si in combinatie cu toate tratamentele anti-ageing mai radicale ca efect (injectiile cu toxina botulina, acidul hialuronic, terapia PRP, liftingul cu fire, mezoterapia, Dermapen, etc.).

Dar, in functie de efectele pe care ti le doresti si de particularitatile pe care le ai, la o consultatie iti voi vorbi despre cum sa le obtii prin acest tratament sau care ar fi formula optima in cazul tau, intocmind un un program personalizat, potrivit pentru tine.

Numai sa te programezi.

Bine de stiut!

  • Intre 18-30 de ani, efect Oxyjet este terapeutic, iar peste 30 de ani este recomandat ca procedura de intretinere a tratamentelor anti-ageing.
  • Tratamentul este personalizat, si, prin urmare, pretul acestuia va fi stabilit la consultatie.