In zilele noastre, mijloacele prin care putem sa ne retusam aspectul fizic sunt extrem de variate si totul tine de preferinte in alegerea celui mai potrivit.

Dermapen si procedura minim invaziva de microneedling reprezinta alternativa tratamentelor injectabile mai radicale ca efect, cu timp de recuperare minim, ideala in obtinerea unor rezultate instante de intinerire, hidratare si corectare a imperfectiunilor pielii.

Cunoscut si sub numele de „glow pen”, dispozitivul medical este format din doua parti: o piesa electrica de mana, conectata la o sursa de energie si un capat cu ace multiple (12, 16, 32) de unica folosinta, care elimina riscul de contaminare.

Fie ca scopul tratamentului reprezinta ajustari la nivelul fetei, fie in alte zone ale corpului, efectele sunt remarcabile pentru o gama larga de indicatii: de la intinerirea pielii, corectarea ridurilor fine, cicatricilor post-acneice sau post-operatorii, la micsorarea porilor, vergeturilor si tratarea cuperozei.

Iar pe cat este de simplu modul de functionare, pe atat este de eficient. Prin glisarea usoara a acestuia peste suprafata pielii, se executa mii de micro-intepaturi controlate prin care se introduc la nivel microscopic principii active (vitamine, aminoacizi, acid hialuronic, extracte naturale cu efect anti-ageing, caviar, colagen, etc.) in stratul mijlociu al pielii, la adancimea dorita, si se stimuleaza in acelasi timp, raspunsul natural de vindecare al corpului, producand colagen si elastina.

Practic, substantele active introduse prin intepaturile fine, impreuna cu sistemul natural al corpului fac toata treaba. Sau, mai bine zis, toata magia.

Bineinteles, in cazul in care iti doresti sa asociezi Dermapenul cu alte tratamente anti-ageing: injectii cu botox, acid hialuronic, terapia PRP, mezoterapie, lifting cu fire, Oxyjet etc., cu siguranta ca este posibil, insa modul in care pot fi combinate toate acestea il vom stabili la o consultatie, pentru a gasi formula ideala pentru tine.

Numai sa te programezi.

Bine de stiut!

  • Tratamentul se face cu anestezie locala topica (tip crema).
  • Nu exista efecte secundare in aceasta procedura.
  • O sedinta dureaza aproximativ 20 de minute.
  • Tratamentul este personalizat, si, prin urmare, pretul acestuia va fi stabilit la consultatie.